duurzability

netwerk van communicatiemensen

 

Monique Speelman.

 

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor tekst. Ik adviseer over communicatie voor verschillende (non-profit) organisaties. Van gemeenten tot ministeries en van netbeheerders tot milieudiensten. Bewonerscommunicatie en projectcommunicatie zijn mijn favoriet. Tijdens mijn werk als communicatieadviseur is schrijven altijd een belangrijk en groot onderdeel van mijn werkzaamheden geweest. Van interviews tot nieuwsberichten en van persberichten tot artikelen voor op de website, (digitale) nieuwsbrieven en social media. Teksten zijn voor mij als wiskunde. Ik kan er overzicht mee creëren en maak complexe zaken zo leesbaar voor iedereen. Redigeren vind ik ook heel leuk om te doen. Ik haal snel de angel eruit en help je om begrijpelijk te communiceren in normaal Nederlands. Ik ben flexibel, kritisch, doelgericht, leergierig en strategisch maar ook hands-on. Ik doe vaak een stap naar achteren om overzicht te houden en ik vergeet nooit voor wie ik communiceer. Verder ben ik klant- en resultaatgericht en kan ik zowel in teamverband als zelfstandig goed presteren.

 

06 14 26 80 32

info@moniquespeelman

speelmancommunicatie.nl

LinkedIn

 

.

 

Marieke de ruijter.

 

Ik verzorg tijdelijke ondersteuning op het gebied van PR en communicatie bij bedrijven, non-profitorganisaties, communicatie- en reclamebureaus. Voor projectmanagement, redactionele werkzaamheden, communicatieadvies, persvoorlichting en organisatie van evenementen. Ik ga graag voor je aan de slag!

 

06 15 04 25 76

marieke@lieverzo.nl

LinkedIn

natascha evers.

 

Ik ben een allround communicatieadviseur met ruime ervaring in de publieke sector. Ik duik graag in een nieuw onderwerp en maak ingewikkelde materie duidelijk; van strategie tot uitvoering. Dit geldt zowel voor inhoud als proces. Ik ben een teamspeler die waar het nodig is de regie pakt en de vinger op de zere plek legt. Ik fungeer graag als sparringpartner voor bestuurders, projectteams, managers en communicatiecollega’s. Met elkaar een netwerk in kaart brengen en de communicatieopgave bepalen, daar ligt mijn kracht. Daarnaast kan ik snel schakelen en goed schrijven, reuze handig in crisis- en issuecommunicatie waarbij snel een goede woordvoeringslijn nodig is.

 

06 83 60 77 89

natascha@zocommunicatie.nl

LinkedIn

 

 

Casper Gijzen.

 

Ik ben een senior communicatieprofessional met ruime ervaring in adviserende en coördinerende functies en hands-on senior uitvoering. Specialisaties in verandertrajecten, omgevingscommunicatie, duurzame transities, ict en iv, overheid.

Sterk in analyse, advies en hands-on.

Levert: projectcommunicatie in veranderingen; opzetten communicatiestrategie en in uitvoering brengen, inclusief bewaken; communicatieplannen en -uitvoering; stakeholderanalyse en -strategie; reputatiemanagement van project én organisatie; regie op de communicatie; sparringpartner voor projectleider, omgevingsmanager, bestuurder, projectteam en vaste organisatie; coachende communicatiesturing.

 

06 29 54 50 67

cas@cascommunicatie.nl

cascommunicatie.nl

LinkedIn